Chambre d’hôtes & Table d’hôtes


 
 
 

Ferme “Bouton de Rose”

 

De in 1805 gebouwde boerderij ligt in het kleine, rustige plaatsje Savilly op het hoogste punt van het dorp (600 mtr.) en biedt daardoor een fantastisch uitzicht over de omgeving: vanuit de tuin en het zwembad kan men zo’n 150 kilometer ver kijken.


In de grote keuken of – als het weer het toelaat – onder de appelboom, wordt een uitgebreid ontbijt geserveerd. Ook het 5-gangen diner wordt bij mooi weer, buiten geserveerd.

Ook vegetariërs zijn van harte welkom.


De boerderij heeft een biologische groententuin en een boomgaard. De opbrengst hiervan wordt in de keuken gebruikt.

De boerderij is in 2001 bijna geheel gerestaureerd en beschikt op dit moment over twee comfortabele gastenkamers.


In de blauwe kamer is een tweepersoons bed aanwezig en in de rode kamer zijn twee eenpersoons bedden, die eventueel gekoppeld kunnen worden. Voor een eventuele derde persoon kan een bed bijgeplaatst worden.


De boerderij beschikt over een verwarmd zwembad. Rondom de boerderij en in de boomgaard staan diverse zitjes waar rustig gezeten en gelezen kan worden.


Vanuit de boerderij beginnen diverse wandelingen en mountainbikeroutes door de Morvan; er zijn op de boerderij gedetailleerde kaarten beschikbaar.


In de nabije omgeving liggen historische steden als Dijon, Beaune, Autun en Semur-en-Auxois, die een bezoek zeker waard zijn.

Welkom
De Boerderij
Vakantiehuis
De Omgeving
Info & Tarieven
Route & Locatie
FotoalbumWelkom.htmlVakantiehuis.htmlDe_Omgeving.htmlInfo_%26_Tarieven.htmlRoute_%26_Locatie.htmlPhotos.htmlshapeimage_7_link_0shapeimage_7_link_1shapeimage_7_link_2shapeimage_7_link_3shapeimage_7_link_4shapeimage_7_link_5shapeimage_7_link_6