Chambre d’hôtes & Table d’hôtes


 
 
 

Maison Pascalou

 

Rustig gelegen huis aan de rand van Savilly. Het dorp ligt in een landelijke, heuvelachtige omgeving en is onderdeel van het natuurpark De Morvan in Bourgogne.

Nationaal Park de Morvan biedt volop mogelijkheden tot uitstapjes voor volwassenen en kinderen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maison Pascalou heeft een royale kamer met een grote eettafel en fauteuils rondom de open haard op een prachtige, franse tegelvloer en is eveneens voorzien van centrale verwarming, t.v., dvd en radio.

Er zijn twee slaapkamers waarvan de ene met een tweepersoons hemelbed en de andere met twee eenpersoons bedden voorzien van goede matrassen, kussens en dekbedden.

De badkamer heeft een douche, bidet, toilet en wastafel. Ook de wasmachine staat hier.

De eenvoudige keuken is voorzien van een fornuis met oven, een magnetron, een afwasautomaat en een koffiemachine. Er is een garage annex schuur en een kleine schuur met het hout voor de open haard. Er is een visvijver 25 meter verder dan het huis.

 

Het huis heeft een buitenterras met een eettafel die uitkijkt op het landschap rondom Savilly. De grote, diepe tuin heeft een speeltoestel voor kinderen en is geheel omheind, verder zijn er volop mogelijkheden om in de zon of in de schaduw te zitten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De keuken van Maison Pascalou is uitgerust met een basisvoorraad, die aangevuld dient te worden bij vertrek. De olie voor de centrale verwarming is tot 100 liter gratis daarna wordt de op dat moment geldende literprijs berekend.

Roken is in het huis niet toegestaan, huisdieren alleen na overleg.

Op 150 m afstand, ligt  Ferme “Bouton de Rose”. Hier kan - na reservering- gedineerd worden volgens het principe van table d’hôtes. Het diner bestaat uit 5 gangen. Bij aankomst ontvangt u een huishoudpakket met een schuursponsje, afvalzak, lucifer, vaatdoekje, vaatwastabletten, een dweil en een rol toiletpapier.


TARIEVEN

 
Welkom
De Boerderij
Vakantiehuis
De Omgeving
Info & Tarieven
Route & Locatie
FotoalbumWelkom.htmlDe_Boerderij.htmlDe_Omgeving.htmlInfo_%26_Tarieven.htmlRoute_%26_Locatie.htmlPhotos.htmlshapeimage_7_link_0shapeimage_7_link_1shapeimage_7_link_2shapeimage_7_link_3shapeimage_7_link_4shapeimage_7_link_5shapeimage_7_link_6

huur per week 


extra (kinder)bed

hout per 1/4 m3

olie

5-gangen diner Ferme ”Bouton de Rose”

€ 550,00 (hoogseizoen: juli/augustus)

€ 450,00 (laagseizoen)

€ 25,00

€ 12,50

dagprijs

€ 29,00 p.p.

BETALING

Bij reservering dient € 300,00 vooruit te worden betaald op rekeningnr. ING 6795663 en bij aankomst de overige € 120,00. Cheques kunnen niet worden geaccepteerd en er is geen pinautomaat.

Het huis staat op de dag van aankomst tot uw beschikking na 16.00 uur en dient bij vertrek voor 10.30 uur netjes te worden achtergelaten.